Feest

Een bewoner viert een bijzondere verjaardag

Op 5 maart was in huiskamer 2 van afdeling Klaproos een uniek feest.

Een van de bewoners werd 100 jaar.        

Samen met haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen heeft ze dit feest gepast gevierd.

Een impressie geschreven door één van haar kinderen

Rond half elf haalden we mijn moeder op om haar verjaardag in het kleine restaurant te vieren. De huiskamer was door het personeel mooi versierd. Op haar kamerdeur en bij de ingang van de Klaproos hing een felicitatie, in het restaurant waren ballonnen met 100 jaar erop en er hingen mooie slingers. De kapster had haar haren die ochtend extra mooi verzorgd.  In de huiskamer kreeg mama een prachtig boeket dat de teamleider namens bewoners en personeel aanbood. Daarna gingen we naar het restaurant. De tafels waren mooi gedekt. Als eerste kwamen de directeur met de manager zorg feliciteren met een mooi boeket. Daarna druppelden alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen binnen. Ze kwamen van heinde en verre, uit Zwitserland, Den Haag, Oegstgeest, Voorhout, Amsterdam, Bussum en Kerkrade.

Het was net als vroeger als we met Kerst en verjaardagen met zijn allen bij elkaar kwamen, en net als vroeger genoot mijn moeder er met volle teugen van. Moe maar tevreden brachten we haar om 1 uur weer naar de Klaproos, waar het verjaarsdiner klaarstond.

Nog een tip voor alle bewoners: word  honderd jaar, dan krijgt u post van de commissaris van de koning én van de koning en de koningin!

Namens de familie.

« Terug naar het overzicht
Deel deze pagina op: