Bergweide zoekt vrijwilligers met groene vingers en een gouden hart

Bergweide zoekt vrijwilligers met groene vingers en een gouden hart

Bergweide is op zoek naar u: een vrijwilliger met groene vingers en een gouden hart!

Bergweide vindt het belangrijk dat haar bewoners in een mooie groene omgeving verblijven. Net zoals onze bewoners houden wij er van dat onze 12 tuintjes en terrassen er verzorgd en netjes uitzien.

Voor het onderhouden van onze tuintjes en terrassen zijn wij op zoek naar vrijwilligers zoals u. Samen met onze bewoners zorgt u dan voor het onderhoud van de bloembakken en plantjes en het netjes houden van de terrassen. U maakt onze bewoner hier heel blij mee.

Wij vinden onze vrijwilligers ontzettend belangrijk en zorgen er voor dat u zich bij Bergweide welkom en gewaardeerd voelt. Hieronder treft u dan ook wat praktische informatie aan over het vrijwilligerswerk bij Bergweide:

Tijden worden uiteraard in gezamenlijk overleg vastgesteld;

U bent via een collectieve verzekering verzekerd tegen schade en ongevallen gedurende de tijden dat u vrijwilligerswerk uitoefent;

U kunt meedoen aan de activiteiten van de Personeelsvereniging van Bergweide;

Wij organiseren jaarlijks een speciale vrijwilligersavond voor u;

U bent van harte welkom bij de kerst-inn en de nieuwjaarsreceptie; en

U wordt ondersteund en gecoacht door onze medewerkers van de activiteitenbegeleiding.

Spreekt bovenstaande u aan? Dan kunt u contact opnemen met mevrouw Petra Vleggeert, activiteitenbegeleidster. Zij zal u graag van alle informatie voorzien. U kunt mevrouw Vleggeert bereiken via telefoonnummer 045-5741515

Deel deze pagina op: