Op 6 april 2019 heeft de eerste editie van het VAKpaviljoen plaatsgevonden binnen Stichting Verpleeghuis Bergweide. Op deze middag hebben collega's, familie van bewoners en vrijwilligers elkaar ontmoet, en een impressie gekregen van de verschillende ervaringsgerichte therapievormen die wij hier in huis bieden aan onze bewoners en van de samenwerking tussen disciplines waardoor het aanbod als geheel op elkaar aansluit.

De middag begon met een warm ontvangst (een kopje koffie/thee met vlaai), gevolgd door een uur waarin de aanwezigen de kans kregen om kennis te maken met het muziektherapeutisch waterbed en de specialisatie snoezelen. Vervolgens konden de deelnemers een plenaire presentatie bijwonen. Na deze gezamenlijke presentatie volgden presentaties met verdieping in de verschillende vaktherapieen inclusief de interdisciplinaire samenwerking. Niet enkel luisteren naar, maar zeker ook ervaren en beleven kwam hierbij aan bod.

We kijken terug op een succesvolle en inspirerende middag. Wij zijn enorm trots op de samenwerking en verbondenheid die zichtbaar en voelbaar was op deze dag. Ook nu weer bleek: WIJ DOEN HET SAMEN!

« Terug naar het overzicht
Deel deze pagina op: